Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ήττα χθες στο Γοργογύρι με 2-0

Την ήττα με 2-0 γνώρισε χθες η ομάδα μας στο Γοργογύρι από την τοπική ομάδα για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΤ.
Οι γηπεδούχοι εμφανώς ανώτεροι κατείχαν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, με την κυριαρχία τους στο χώρο του κέντρου και την κατοχή της μπάλας υπέρ τους. Μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γοργογυρίου πίεζαν την αμυντική μας γραμμή και δημιουργούσαν αρκετά συχνά κινδύνους μπροστά από την εστία του Βαγενά, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.Ο ρόλος των παικτών μας ήταν περιορισμένος κι αν εξαιρέσουμε κάποιες προσωπικές ενέργειες του Τσιμούρτου, Λιάκου και Τζαναβά, ο Απόλλων δεν είχε να επιδείξει κάτι εντός γηπέδου. Στο 36' ένα λάθος στην αμυντική μας γραμμή είχε σαν αποτέλεσμα ένα "φθηνό" γκολ με το 1-0 να διατηρειται μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η εικόνα της ομάδας μας δεν άλλαξε και στο 57' και πάλι από αδικαιολόγητο λάθος  η αμυντική μας γραμμή "χαρίσαμε" ένα ακόμα γκολ στους γηπεδούχους. Ο Τζαναβάς προσπάθησε στο 67' να βάλει την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι αλλά ο γκολκίπερ του Γοργογυρίου του αρνήθηκε το γκολ. Η κατάσταση δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ.Πάντου και κάπως έτσι ήρθε αυτή η δίκαια ήττα για την ομάδα μας.

Οι τελευταίες τέσσερις στροφές που απομένουν μέχρι το πέρας του πρωταθλήματος έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Η ομάδα φέτος πραγματοποιώντας την καλύτερή της πορεία στην Α1 αυτά τα 6 χρόνια που συμμετέχει στην κατηγορία, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει από νωρίς την σωτηρία της αλλά και μια εξαιρετική βαθμολογική συγκομιδή (50 βαθμούς προς το παρών).
Οι άνθρωποι της διοίκησης μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι από την φετινή εικόνα του σωματείου μας και σίγουρα του χρόνου θα βάλουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα.
Μετά της διακοπές του Πάσχα ο Απόλλων φιλοξενεί την Πηγή στις 16 Απριλίου στο γειτονικό τοπικό ντέρμπι .Μέχρι τότε ευχόμαστε σε όλους τους φίλους και μη της ομάδας μας αλλά και σε όλο τον κόσμο , Καλό Πάσχα και καλές γιορτές.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαγενάς Κώστας , Σβάνας Σωτήρης , Βαγενάς Δημήτρης , Πανουργιάς Στέλιος , Τζέγκας Γιώργος , Σιώλος Παύλος (61' Τζιορτζιώτης Νίκος) , Βησσάρης Τσιώκος , Τζαναβάς Γιάννης , Τσιμούρτος Δημήτρης , Γεωργατσέλης Θωμάς , Λιάκος Χρήστος (46' Ρόδε Χάιρο) 

Του Κωστή Τζιορτζιώτη
Φωτογραγικό υλικό του Σώτου Τζιορτζιώτη