Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ο κατήφορος συνεχίζεται

Νέα ήττα γνώρισε σήμερα το σωματείο μας αυτή την φορά από το Ελευθεροχώρι με 2 - 3 και βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν ανοίγοντας το σκορ στο 17'.
Οι παίκτες μας βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 40' κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.Ο Τσιώκος Βησσάρης σέρβιρε με εκτέλεση κόρνερ την μπάλα στον Αντώνη Σβάνα και αυτός με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη  η Λυγαριά έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της.
Μόλις στο δέκατο λεπτό της επανάληψης πήρε κεφάλι στο σκορ με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαργιώτη Σωτήρη ο οποίος έγραψε το 2-1.
Το παιχνίδι είχε πολύ δρόμο ακόμα όμως και οι παίκτες του Ελευθεροχωρίου 
δεν τα παράτησαν.
Στο 75' κατάφεραν να ισοφαρίσουν σημαδεύοντας σωστά από την άσπρη βούλα και στο 85' με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ έγραψαν το τελικό 2-3 .
Στο 89' το σωματείο μας βρέθηκε πολύ κοντά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας όμως το σουτ του Τσιουνάρα σταμάτησε στο δοκάρι .

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης , Σβάνας Σωτήρης ( 70' Κολώνας Ηλίας ) , Τζαναβάς Γιώργος , Σαργιώτης Βασίλης , Τσιγαρίδας Αποστόλης ( 45' Τσιουνάρας Δημήτρης ) , Τζερεμές Αντώνης , Σαργιώτης Σωτήρης , Αντωνίου Σάκης , Σβάνας Αντώνης , Τσιώκος Βησσαρης , Μαλάμης Θοδωρής