Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Έπιασαν δουλειά στον Απόλλων Λυγαριάς

Με χαμηλούς τόνους, αλλά και παράλληλα αισιοδοξία για μία καλή πορεία στο  πρωτάθλημα της Α1' Ερασιτεχνικής, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19/8  η "πρώτη" για το σωματείο του Απόλλων Λυγαριάς . Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις ώστε σιγά σιγά οι παίκτες  να μπουν σε ένα ρυθμό .

Ευκαιρία να παίξουν μπάλα και να ξεμουδιάσουν θα έχουν οι παίκτες την Κυριακή στις 25 Αυγούστου μιας και έχει οριστεί το πρώτο τεστ για τον Απόλλων. 
Αντίπαλη ομάδα έχει επιλεγεί αυτή του Ελευθεροχωρίου.Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία πραγματοποίησαν πέρυσι εξαιρετική σεζόν και φέτος θα αγωνίζονται στα σαλόνια της Α1.
 
Περισσότερα για την φετινή  μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας καθώς και για τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην διοίκηση προσεχώς . 

Ως διαχειριστές αυτού του ιστολογίου  θα θέλαμε κι εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά , να είναι υγιείς ώστε να βρίσκονται πάντα στην διάθεση της ομάδας αλλά και πολλές νίκες που θα κατατάξουν τον Απόλλων όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.