Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Αποφάσεις του Δ.Σ

To Δ.Σ του Απόλλων Λυγαριάς έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες την οργάνωση της ομάδας για την χρονιά που έπεται. Ο ενθουσιασμός και  η θέληση για προσφορά είναι στοιχεία  ολοφάνερα  με τα διοικητικά μέλη της ομάδας να συνεδριάζουν χθες 24-7-2011 για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών ημερών.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με τα τόσα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και έχουν φυσικά επηρεάσει και τον αθλητισμό ,πόσο μάλλον τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία , η ανάγκη εύρεσης οικονομικών πόρων είναι απαραίτητη .Η αγορά του αθλητικού υλικού που χρειάζεται η ομάδα κοστίζει με τα μέλη του Α.Ο Λυγαριάς να αποφασίζουν την συλλογή ενός ποσού περίπου 500€ για την κάλυψη αυτής της ανάγκης, πραγματοποιώντας το εγχείρημα αυτό επιτυχώς.
Έπειτα ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε αφορούσε το οργανωτικό κομμάτι του Απόλλων Λυγαριάς. Για αυτό το θέμα αποφασίστηκε τη νέα σεζόν η Λυγαριά να στηριχτεί στον ίδιο κορμό .Παρόλα αυτά η ενσωμάτωση τριών ή τεσσάρων μεταγραφών γύρω από αυτόν θα βοηθήσει την ομάδα.
Βασικό όμως μέλημα της διοίκησης είναι τα παιδιά του χωριού να έρθουν και πάλι κοντά στο σωματείο και να βοηθήσουν για μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Για να επιτευχθεί όμως αυτό πρέπει να παραμερίσουν όλοι κάποιες παρεξηγήσεις που μπαίνουν εμπόδιο αλλά και ο έμπειρος προπονητής μας να έρθει πιο κοντά στους παίκτες με ελάχιστο ή μηδαμινό χρόνο συμμετοχής παρακινώντας τους να μην πάψουν να προσπαθούν με αποτέλεσμα να απέχουν από τις προπονήσεις και σε περιπτώσεις τραυματισμών των πρωτοκλασάτων παικτών να παρουσιάζεται η αδυναμία συμπλήρωσης 11αδας.
Τέλος ορίστηκε και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας με το Δ.Σ να την ορίζει στις 17  Αυγούστου.Παραμείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο..